GASTENBOEK

Herhaal deze code NQ4TS (ivm spam)   * Verplichte velden

6 juni 2014

Blij met bikini

Graag wil ik jullie complementeren over de prachtige verpakking. Maar het grootste feest was toch wel de bikini zelf. De maat is helemaal goed en de kleur staat prachtig ook nu ik zelf nog weinig kleur heb. Heel erg bedankt, nu nog een mooie zomer en dan komt het helemaal goed!
Francis Leeuwenburgh
4 juni 2014

Beautiful bikini

Heb vandaag mijn kadootje binnen gekregen, in een woord super!
Wat een snelle levering, klantvriendelijk bedrijf, echt super, ga zeker nog een bikini bestellen.

Veel zonnige groetjes,
Vera van Wort
4 juni 2014

Beachwear

Vorige week mijn eerste bestelling geplaatst en buiten de snelle levering en service een geweldige pasvorm en kwaliteit. Ben er zo blij mee dat ik vandaag mijn 2e bestelling heb geplaatst.

Dank je wel Ani, ga zo door dan zal je vaak een bestelling van me voorbij zien komen :-).
Jessica
2 juni 2014

GOEDE PASVORM!

Goedenavond,

Wat geweldig om een pakketje van jullie te ontvangen! Prachtig verpakt en de bikini zit geweldig. Wat een mooie kwaliteit en goede pasvorm. Voor mij geen andere badkleding meer!

Met vriendelijke groet,
Judith Dijkhuis
2 juni 2014

Super mooie bikini

Geachte heer, mevrouw,

Heel erg bedankt voor de super mooie bikini.
Ik ben er heel erg blij mee en hij zit perfect!
Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Met vriendelijke groet,
F. Smit
17 mei 2014

Juturna bikini

Helemaal blij met mijn bikini, en wat een snelle TOP-service, zat te twijfelen over de maat top maar was geen enkel probleem, andere maat werd gelijk opgestuurd zodat ik op mijn gemak thuis kon passen, nogmaals bedankt voor de snelle service.
Groetjes,
Sandra le Comte
15 mei 2014

bikini plunge

vandaag mijn bikini Ani Ani ontvangen, super service, super pasvorm, ik ben fan!!!!

Pricilla De Proft
14 mei 2014

100% Made in Europe!

Omdat het echt bikiniweer is, net de allermooiste en lekkerst zittende bikini's ontdekt -> om de hoek 'pop-up-store' van van Ani Ani Beachwear met advies van de superinspirerende ontwerpster/alles-in-een onderneemster Ani herself. En dat allemaal ook nog eens 100% fair in Europa geproduceerd; fijne bijkomstigheid op World Fair Trade Day. Top!
Marcia
12 mei 2014

SUPER!

Ik vind het altijd lastig om een goed passende en mooie bikini te vinden, maar ik heb deze gevonden bij Ani Ani! Echt een prachtige bikini die perfect zit. Over de kwaliteit kan ik nu nog niks zeggen, dat kan pas na de vakantie als ik de bikini veel gedragen heb.
En de service vanuit Ani was ook super, heel erg vriendelijk en duidelijk communicatie. Ben enorm blij met mijn aankoop!
Jenny
17 april 2014

Fantastisch

Beste Ani, Ik ben ontzettend blij met deze mooie bikini. De kwaliteit is heel goed, chique. Het past perfect. En dan de verpakking, een cadeautje ! Bedankt voor de snelle service.
Groetjes,
Hetty
Hetty de Leeuw
15 april 2014

Kamira halter, classic brief en haarband

Wat een TOP-service! Zooooo blij dat ik mijn Ani Ani bikini mee kan nemen op vakantie, dankzij de medewerking van Ani "herself".
Eindelijk een merk dat de vrouwelijke vormen begrijpt en mooi aansluit. Geweldig, I want more Ani Ani!
Soundous
14 april 2014

Top service!!!

Wat een top service leveren jullie! Alles was snel in huis en niets was teveel moeite echt heel fijn als je -zoals ik- twijfelt aan de maten. Nogmaals bedankt en ik ga stralen in mijn nieuwe bikini van Ani Ani!
Joyce de Baan - van WIjk