GASTENBOEK

Herhaal deze code LGJF8 (ivm spam)   * Verplichte velden

17 mei 2014

Juturna bikini

Helemaal blij met mijn bikini, en wat een snelle TOP-service, zat te twijfelen over de maat top maar was geen enkel probleem, andere maat werd gelijk opgestuurd zodat ik op mijn gemak thuis kon passen, nogmaals bedankt voor de snelle service.
Groetjes,
Sandra le Comte
15 mei 2014

bikini plunge

vandaag mijn bikini Ani Ani ontvangen, super service, super pasvorm, ik ben fan!!!!

Pricilla De Proft
14 mei 2014

100% Made in Europe!

Omdat het echt bikiniweer is, net de allermooiste en lekkerst zittende bikini's ontdekt -> om de hoek 'pop-up-store' van van Ani Ani Beachwear met advies van de superinspirerende ontwerpster/alles-in-een onderneemster Ani herself. En dat allemaal ook nog eens 100% fair in Europa geproduceerd; fijne bijkomstigheid op World Fair Trade Day. Top!
Marcia
12 mei 2014

SUPER!

Ik vind het altijd lastig om een goed passende en mooie bikini te vinden, maar ik heb deze gevonden bij Ani Ani! Echt een prachtige bikini die perfect zit. Over de kwaliteit kan ik nu nog niks zeggen, dat kan pas na de vakantie als ik de bikini veel gedragen heb.
En de service vanuit Ani was ook super, heel erg vriendelijk en duidelijk communicatie. Ben enorm blij met mijn aankoop!
Jenny
17 april 2014

Fantastisch

Beste Ani, Ik ben ontzettend blij met deze mooie bikini. De kwaliteit is heel goed, chique. Het past perfect. En dan de verpakking, een cadeautje ! Bedankt voor de snelle service.
Groetjes,
Hetty
Hetty de Leeuw
15 april 2014

Kamira halter, classic brief en haarband

Wat een TOP-service! Zooooo blij dat ik mijn Ani Ani bikini mee kan nemen op vakantie, dankzij de medewerking van Ani "herself".
Eindelijk een merk dat de vrouwelijke vormen begrijpt en mooi aansluit. Geweldig, I want more Ani Ani!
Soundous
14 april 2014

Top service!!!

Wat een top service leveren jullie! Alles was snel in huis en niets was teveel moeite echt heel fijn als je -zoals ik- twijfelt aan de maten. Nogmaals bedankt en ik ga stralen in mijn nieuwe bikini van Ani Ani!
Joyce de Baan - van WIjk
13 april 2014

Top!

Érg blij met mijn nieuwe bikini! Top service en de bikini zit perfect!
Silke
10 april 2014

Eindelijk voel ik me weer vrouw! Prachtig glamourous badpak, ook geschikt voor prothese!

Net badpak Aphrodite ontvangen en gepast.
Het was een gok voor mij om voor dit badpak te kiezen omdat ik links borstprothese-draagster ben. Maar op aanraden van Ani Ani toch dit model gekozen omdat er een ingenaaide BH inzit waarvan je de cups kunt verwisselen.
Tegen mijn verwachting in sluit het badpak perfect aan en zit het comfortabel. De prothese maat 8 (zelfs zónder hem in de pochette te hoeven stoppen) blijft uitstekend op zijn plek zitten door de elastische BH-band. Met een beetje wurmen past mijn zwemprothese ook IN de pochette. En dit ondanks dat dit badpak niet specifiek hiervoor gemaakt is. En er is niets van te zien, ik heb zelfs nog minder inkijk dan bij mijn huidige prothesebadpak!
Kortom: een prachtige glamourous badpak, eindelijk eentje om je weer vrouw in te voelen!!!
Ik ben er echt heel blij mee, vooral omdat er voor mijn categorie vrouwen weinig keus is in mooie en comfortabel zittende badpakken.
Ani Ani, bedankt nog voor de speciale aandacht en de geweldig service!
Pauline
8 april 2014

super service

Van de week bikini Juturna gekocht.
Het topje had ik te groot besteld.Meteen maatje kleiner gereserveerd.
Wegens herstel na een operatie kon ik de retour bestelling niet eerder wegbrengen. Dit was voor Ani geen enkel probleem. Het nieuwe en o zo super zittende topje werd bij mij een dag later al bezorgd!!! Wat een vertrouwen en service! Top!!!

samantha
13 maart 2014

Juturna

Beste Ani,

De bikini is super mooi!! En Wat een service! Dat maak je tegenwoordig niet vaak mee. Echt fijn om je klant te voelen!
Thanks!
Suzanne
10 januari 2014

Kona Shorty

Ik zocht nog een boxer-bikinibroekje en vond 'm bij ani ani. Hoopvol snel besteld. Het is een perfect broekje! Niet te dunne stof en kleed erg af! Suppersnelle service ook!
Jnnt