GASTENBOEK

Herhaal deze code H5O4A (ivm spam)   * Verplichte velden

12 april 2015

Prachtige bandeautops en erg prettige service

De beachwear van Ani Ani had ik al een tijdje op het oog. Vanwege de prijs moest ik er even over nadenken. Uiteindelijk toch besteld en heel blij met de aankoop. De bandeautop is van fijn materiaal en zit comfortabel. De kleuren zijn mooi en sprekend (precies zoals voorgesteld op de online foto's), net zoals de afwerking en de verpakking.
In eerste instantie had ik de taupe versie gekocht, maar ik wilde toch liever een andere kleur omdat dit beter bij mijn short past. Het bestel- en retourproces ging met veel vriendelijkheid en coulance vanuit Ani Ani. Super bedankt!

Brenda
10 april 2015

bikini

Hallo,

Super blij, bikini zit als gegoten!
Maattabel gebruikt met als gevolg .... Goeie maat!!
Snelle levering en materiaal van de bikini is mooi.
Heb nu blauw maar bestel ook de zwarte, jammer genoeg nu niet op voorraad!
Maar zodra deze leverbaar is ....,bestel ik de zwarte.
Mooi verpakt, er is aandacht aan besteed, ani ani een tien met een Griffel.

Groeten,
Alita
2 maart 2015

PRACHTIG!

Beste Ani,

De bikini is inmiddels binnen en ik vind hem prachtig! Broekje zit als gegoten. Net al even laten keuren en de bevestiging gekregen dat hij heel mooi. Ik zal je website zeker aanraden! Graag zou ik op de hoogte willen worden gehouden als de nieuwe collectie weer binnenkomt.

Succes verder en bedankt!
Ellen K.
17 februari 2015

Nerio

Beste Ani,

WOW wat mooi de Nerio! Met een woord prachtig!! Keus was dus makkelijk want die houd ik!
Dank voor de geweldige service,

Met vriendelijke groet,


Yvonne L.
17 februari 2015

SUPERMOOI!

Goedemorgen,

Gister mijn bikini’s binnen gehad! SUPERMOOI!
Ben zo blij! Al 5 jaar opzoek naar iets wat ik echt leuk vind, en nu heb ik er gewoon 2!
Veel dank!
Caroline
17 februari 2015

Ontzettend BEDANKT!

Beste Ani Ani,

Vandaag het pakketje ontvangen! Erg mooi verpakt en ik ben super blij met de mooie bikini.
Ontzettend bedankt voor de goede service! Ben ik blij mee!
Wat een goede service!
Ik ga meteen weer bestellen (en kijk weer uit naar het pakketje).

Hartelijke groet,
Elka
24 november 2014

Bedankt!

Goedemiddag!

Geweldige bikini. Snelle service. Top!

Hartelijk dank.

Groetjes,
Jacqueline
21 augustus 2014

Mooie bikini!

Ben erg blij met m'n nieuwe paarse bikini van jullie. Prima pasvorm en leuk verpakt ook. Kleur super.

Groeten,


Mariette Bal
15 augustus 2014

BLIJ!

Goedemiddag,

Nogmaals bedankt voor de fijne service, ik heb het pakket ontvangen en ben heel blij met de bikini, de kleuren & maten!

Met vriendelijke groet,
Jolanda
18 juli 2014

super!!!

Geen woorden voor, zit super, een echt cadeautje!!
De aandacht aan de bikini ,verpakking en verzending gewoon super.
Bestel zeker weer!!
Wat een snelle levering.

Alina
17 juli 2014

HELEMAAL BLIJ!

Gisteren laat in de middag een bestelling geplaatst en vandaag de bikini al in huis! Wat een geweldige service.
Ik had een tijdje geleden al de Gaia bandeau en brief gekocht maar zocht nog een zwarte bikini voor onze vakantie erbij. Na ontelbare andere merken gepast te hebben nu de Nerio gekocht. Alles valt in het niet bij een 'Ani Ani'! Pasvorm, kwaliteit, uitstraling en service! Gewoon perfect.

Prachtig verpakt en tot mijn vreugde ook nog een cadeautje erbij!
Super bedankt en ik wens jullie heel veel succes! Ik bestel zeker vaker in de toekomst!

Liefs,
Judith Dijkhuis
10 juli 2014

Super bikini en perfecte service

In eerste instantie had ik niet de goede maat besteld. Na een mail ontving ik meteen de juiste maat, terwijl ik nog niet eens geretourneerd had. Wat een service!
De bikini is top, mooie kleur, goede pasvorm, echt super!
Danja Willemsen